avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am și eu o întrebare. Am fost prind când ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am și eu o întrebare. Am fost prind când am condus ...

Buna ziua! Am și eu o întrebare.
Am fost prind când am condus cu permisul suspendat..
Am primit sentința, 1 an pușcărie cu amânarea aplicării pedepsei, termen de supraveghere de 2 ani.. dar nu scrie nicăieri daca s a anulat sau nu permisul de conducere..
Dumneavoastră ce spuneți ? Nici nu am fost încă contactat de la serviciul de probațiune.
Cel mai recent răspuns: Andrada Anghel-Banciu , Avocat 21:10, 4 Decembrie 2024
Bună seara,
La soluția de amânare a aplicării pedepsei nu se dispune anularea permisului de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fără permis Fllo Fllo Buna seara ! Am intampinat un lucru ne fericit si as dori sa ma lămuriți dacă se poate . Vas fi complect recunoscător! Sunt sub supraveghere inregistrat ... (vezi toată discuția)
Baut la volan mereu aceiasi mereu aceiasi Buna seara, as dori daca se poate sa imi dati si mie un raspuns:am un prieten care a fost gasit la volan cu alcoolemia 0,81 in aerul expirat si 2 cind i s a ... (vezi toată discuția)
Alcool amanarea aplicarii pedepsei soryn13 soryn13 am primit sentinta ptr conducere sub influenta alcoolului,un an cu amanarea aplicarii pedepsei pe o perioada de 2 ani de supraveghere ....intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)