avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... conducere fara permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

conducere fara permis

buna ziua. in vara anului 2014 am fos prins fara permis de catre politie pe un drum comunal iar in vara anului 2015 am obtinut permisul iar acum 4 luni mi-a fost retinut de politie pentru acel dosar din 2014 si luna care vine pe 4 am prima infatisare dupa atata timp. ce o sa se intample?? o sa mai imi recuperez permisul???
Cel mai recent răspuns: maryusvalentin , utilizator 20:59, 18 Februarie 2016
Veti fi condamnat pentru pentru comiterea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fara a poseda permis de conducere, infractiune a carei pedeapsa este inchisoarea de la 1 la 5 ani.
adica vreti sa spunet ca o sa fac un pic de inchisoare???
Cu o aparare eficienta puteti obtine suspendarea executarii pedepsei, eventual amanarea aplicarii sau renuntarea la aplicarea acesteia. De asemenea, la stabilirea cuantumului pedepsei si a modalitatii de executare vor fi avute in vedere si circumstantele personale ale dvs.
Eu cred ca ati fi putut scăpa de condamnare dacă aveați avocat angajat.
Acum nu se mai poate.

Nu cred ca veți face închisoare dar e bine sa fiți atenț.
De regula nu se face închisoare pentru asa ceva.
Daca veti fi condamnat, permisul se anuleaza.

Alte discuții în legătură

Cand o sa dau de permis ? zaicaioan zaicaioan În baza art. 396 alin. (1), (4) C. proc. pen. raportat la art. 83 C. pen. stabileşte pedeapsa de 9 luni închisoare în sarcina aceluiaşi inculpat, ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan cosminasirb cosminasirb Pt o alcolemie de 0.58 in aerul expirat care sunt riscurile?amenda,suspendare permis,anulare permis,inchisoare...? (vezi toată discuția)
Dosar penal art.336 ContSters463477 ContSters463477 Buna ziua,Domnule avocat am o alcoolemie foarte mare in sange de 2.10 pot obtine amanarea aplicarii pedepsei ? fara accident nimic doar am fost oprit. (vezi toată discuția)