avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate vacanta2007

Activitate vacanta2007

Buna Ziua.
Va rog am o intrebare legata de stagiul de cotizare pentru pensie.
Am urmat facultatea in perioada 1991 - 1995 (in aceea perioada durata era de 5 ani).
In aceasta perioada am lucrat cu contract de munca pentru o perioada de 1 an.
Va rog, in aceasta situatie, intrebarea este daca in stagiul de cotizare pentru pensie se includ doar 4 ani ?

Multumesc

se includ totii cei 5 ani
Bună Seara.
Contorul este interiorul curții și era sigilat.

Nivea a scris:

Unde se afla contorul?
Cand a venit era sigilat sau nu?
Daca se afla in interior si era desigilat atunci era de datoria dv sa ramana sigilat.
Vedeti ca suma poate fi esalonata.
Au fost situatii la bloc cand au venit cei de la Enel chemati de licatari ca aunii furau curent.
Nu au fost acasa si intrucat li inlocuise contorul cu unul nou dupa constatare si nu au stiut ei au facut in 2 zile 490kw.
Cum au aflat cum consumau doar 3kw pe zi.
Intrucat contoarele se aflau pe casa scarii la parter au spus ca nu stiu cine le putea amplasa in interior un dispozitiv care sa reduca consumul cu 90%
Prin urmare au spus ca poate stiu cei de la asociatie.
Asta ca sa mai mearga si cei de la asociatie sa dea declaratii ca nu stiu cine a fost.
Si asta s-a intamplat de 2 ori la acelasi apartament.
Evident ca de fiecare data nu s-a intamplat nimic ca oricine le putea face asta.
Pentru noi era clar ca acest lucru fusese facut de angajatii Enel Dostributie.
Erau contoare electronice dar nu cele noi smart ci unele mai vechi.

4000kw x 1.3lei sau ce pret au pus?

Buna Seara si multumesc pentru raspuns.
O alta persoana mi-a spus ca daca platesc inseamna ca recunosc vinovatia. Sunt derutat.
S-a recalculat 4000 kwh pentru o perioada de 1 an
Furt energie :

Am o locuinta propietate personala unde au locuit parinti mei, eu mergand acolo doar ocazional.
Eu am chemat reprezentantii furnizorului de energie electrica sa faca o desigilare a contorului pentru a finaliza o reparatie la instalatia electrica.
Cand au venit au observat ca contorul a fost modificat pentru a nu mai inregistra toata cantitatea consumata de curent electric.
Au facut reconstruirea consumului de curent si mi-au comunicat numarul de kwh.
Ce ma sfatuiti : sa accept reconstruirea consumului de curent si sa platesc prejudiciul ?
Daca platesc prejudiciul se mai deschide dosar penal pentru furt ?

Multumes mult