langa casa in care locuiesc, au inceput constructiile unui ansamblu de locuinte;
acum au inceput sa lucreze la etajele superioare care, culmea sunt f. aproarpe de gardul ce despart cele doua propietati, iar geamurile apartamentelor au vizibilitate in curtea mea. nu stiu unde sa ma adresez si daca as putea face ceva, din moment ce ei au demarat aceasta constuctie fara a lua acorduri de la propietarii din zona.
anexa casei mele(bucataria de vara) are un perete comun cu gardul acestei constructii, iar distanta dintre acest gard si blocul construit este de aprox 2 m, asta fiind unul dintre aspecte.
cel mai tare ma deranjeaza inaltimea cladirii ce se construieste, fiind vorba de un bloc de 5 etaje la care ferestrele dau in curtea casei mele) si nu voi mai avea parte de soare in timpul zilei, iar in zona sunt case cu cel mult un nivel, iar asta inseamna ca eu nu voi mai putea iesi din casa fara sa ma expun (de ce mai am gard?)
va rog, poate imi poate spune cineva daca exista o lege care sa-mi spuna cat de legal este acest lucru si unde sa ma adresez in cazul in care pot face reclamatie.
ca sa nu mai specific, ca in casa au aparut crapaturi si la noi si la alti locatari care sunt mai departe de cladirea in discutie, iar responsabilii acesteia cu care s-a discutat nu ne-au dat nici un raspuns.