avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate Gheorghita17

Activitate Gheorghita17

Ajutor, fals in declaratii facut la Curtea de Apel!!

Am avut apel facut de parchet in calitate de inculpat, la un dosar pentru conducere fara permis! In cauza, am condus cu permisul suspendat, nu am mai scos dovada de circulatia !
Azi ,06.03.2025, am primit hotararea pe dosarul electriconic! La motivele pentru marirea pedepsei, de la amânarea aplicarii pedepsei la cea cu executare sau suspendare s au scris acuzații FALSE, acestea inrautatind starea faptei facuta de mine!!
Desi eram singur in masina, au scris ca eram in masina cu nepotii mei si puteam sa le pun viata in pericol, desi nu am niciun nepot, s au adaugat mai multi kilometri parcurși decat cei care erau in declaratia data de mine!
Cine a scris asta ? Judecătorul sau procurorul?
S-a încercat de 3 ori executarea a 8 luni închisoare, din cauza unor conflicte politice cu un fost procuror, actual avocat de la judecătoria unde s a ținut dosarul!
Ce se poate face???
Ce rost mai are sa ti iei un avocat care sa încearcă sa si faca meseria, ce rost mai are decizia judecătorul daca vine un procuror si face el pe Dumnezeu?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Probabil considera solutia prea blanda si solicita condamnarea.

Va salut! Am fost cercetat intr-un dosar penal pentru conducere fara permis, in cauza, am condus cu permisul suspendat!
Dupa tot balamucul, am primit amanarea aplicarii pedepsei, cu drept de apel in 10 zile, doar că soluția a fost atat de buna, încât procurorul de carton a facut apel!
La ce ma pot aștepta?
Pe scurt, amanarea aplicarii pedepsei, 40 zile munca in folosul comunității la spitalul din orasul meu si 400 lei cheltuieli de judecata, fara alte antecedente penale!
Ce nu i-o fi convenit procurorului?
Sunt șanse sa respinga curtea de apel nemulțumirea procurorului ?
Sunt satul pana peste cap, am 2 ani de cand ma tine încurcat pentru simplu fapt ca am condus cu permisul suspendat, iar altii mută mortul de pe trecere.
Sunt scarbit de tara asta…