avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va salut! Am fost cercetat intr-un dosar penal pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va salut! Am fost cercetat intr-un dosar penal pentru conducere ...

Va salut! Am fost cercetat intr-un dosar penal pentru conducere fara permis, in cauza, am condus cu permisul suspendat!
Dupa tot balamucul, am primit amanarea aplicarii pedepsei, cu drept de apel in 10 zile, doar că soluția a fost atat de buna, încât procurorul de carton a facut apel!
La ce ma pot aștepta?
Pe scurt, amanarea aplicarii pedepsei, 40 zile munca in folosul comunității la spitalul din orasul meu si 400 lei cheltuieli de judecata, fara alte antecedente penale!
Ce nu i-o fi convenit procurorului?
Sunt șanse sa respinga curtea de apel nemulțumirea procurorului ?
Sunt satul pana peste cap, am 2 ani de cand ma tine încurcat pentru simplu fapt ca am condus cu permisul suspendat, iar altii mută mortul de pe trecere.
Sunt scarbit de tara asta…
Cel mai recent răspuns: Gheorghita17 , utilizator 12:31, 13 Decembrie 2024
Probabil considera solutia prea blanda si solicita condamnarea.
Ce rost mai are sa ti iei un avocat care sa încearcă sa si faca meseria, ce rost mai are decizia judecătorul daca vine un procuror si face el pe Dumnezeu?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Probabil considera solutia prea blanda si solicita condamnarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permius suspendat Denis19 Denis19 Buna ziua ! Am și eu o întrebare! Am condus cu permisul suspendat am fost oprit de un echipaj și mia fost întocmit dosar penal! As mai avea șanse sa îmi ... (vezi toată discuția)
Alcol la volan..... jauca jauca deci anul trecut 20.04.2014 in duminica mare am condus sub influenta alcolului....neadaptand viteza intr´o curba am derapat de pe drum.....a venit politia la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. Întreb pentru un vecin care din păcate deja executa ... B.mar B.mar Bună ziua. Întreb pentru un vecin care din păcate deja executa o pedeapsa cu executare pentru conducere fără permis. La judecătoria Botoșani a fost ... (vezi toată discuția)