avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate konrad

Activitate konrad

Răspuns la discuția permis anulat!!!
[ link extern ]

Am atasat si o imagine pt. a explica mai bine... Precizez ca avoacata care ma reprezentat in proces mi-a spus ca o sa fie minim din pedeapsa... inseamna ca nu si-a meritat banii ?
Multumesc pt. Raspuns
Răspuns la discuția permis anulat!!!
Am avut permis-ul anulat si vreau daca se poate niste lamuriri, citez din sentinta...
In baza art. 87 alin.1 din O.U.G nr. 195/2002 repub., alin. 1 litera d din codul penal , condamna inculpatul xxx xxx fara antecedente penale , la pedeapsa de 3 luni inchisoare pentru savarsirea infractiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicol avand o imbibatie alcoolica peste limita legala.
In baza art.82 cod penal suspenda conditionat executarea pedepsei pe pe durata termenului de incercare de 2 ani si 3 luni stabilit conform art. 82 cod penal.
in baza art 359 cod procedura penala atrage atentia inculpatului asupra dispozitilor art 83 cod penal privind revocarea suspendari conditionate a executari pedepsei
in baza art. 191 alin.1 cod procedura penala obliga inculpatul sa plateasca statului suma de 310 lei ce reprezinta cheltuieli de judecata avansate de stat , din care suma de 260 lei provine din faza de urmarire penala.
Pronuntata in sedinta publica din 02.07.2008
Intrebarea mea este : Am dreptul sa dau din nou examen in aceasta luna.???