Bună seara,va mulțumesc pentru indicațiile oferite!Întrebarea mea este dacă as putea solicita Cerificatul Medico-Legal in alt județ decât cel de reședință din motive temeinice???Nu știu dacă la baza internarii mele a stat o Hotărâre Judecătorească deoarece părinții mei mi-au ascuns aceasta informație, negandu-mi orice drept de a ma apara in vreun fel și nefiind în acelasi timp înștiințata de medicul de familie de existenta unui diagnostic psihiatric. Rămâne ca ca viitorul avocat sa facă cercetări în acest sens!Sa se invoce lipsa apărării și o contestatie a diagnosticului în baza căruia am fost internata forțat!Menționez ca toată viata mea nu am avut probleme psihice și am avut o viata normala ,este un soc pt mine sa aflu aceste informații acum !Bănuiesc ca motivul acestor diagnostice și internare nevoluntara a fost acela de a ma îndepărta în mod abuziv de la o moștenire de catre proprii părinți și acum inclusiv însușirea bunurile mele proprii!As dori solicitarea Certificatului din motive temeinice sa nu aibă loc expertizarea în județul de reședință. Va multumesc.Poate acesta expertizare sa fie realizata și în străinătate???
POPA GHEORGHE a scris:
Ati mentionat zona de nord a Moldovei, motiv pentru care am crezut ca este vorba de Republica Moldova.
Daca actiunea se refera la Romania, puteti cere un certificat medico-legal la IML teritorial, in nume propriu, contracost.
Internarea abuziva de care amintiti, a fost facuta in baza unei hotarari judecatoresti ? Ce varsta aveati la data internarii ?
De ce nu apelati la avocatul care v-a ajutat sa iesiti din spital ? Acesta este in tema cu situatia dvs.