avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O informație va rog: un diagnostic psihiatric se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O informație va rog: un diagnostic psihiatric se poate prescrie? Și ...

O informație va rog ,un diagnostic psihiatric se poate prescrie?Și dacă da în cati ani ?o data cu prescrierea sa devine invalid sau rămâne valabil?I se poate face cuiva internare abuziva și după ani în contul acelui diagnostic?întreb deoarece am o experienta urata cu părinții care mi-au înscenat abusiz o asa-zisa boala care vor sa o evolueze ei în mod ilegal ca neavând discernamant ....am încercat sa tot găsesc avocati sa manreprezinte și nimeni nu ma ajuta ....unica soluție e sa ma îndepărtez....regret ca în tara eram cadru didactic ....
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 05:55, 19 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unde sa va reprezinte avocatii'?
Momentan n-aveti o problema juridica din ce spuneti.

Diagnostcul nu se prescrie, pentru ca nu este datorie/creanta, si nici infractiune.
Daca e vechi sau nou, nu va afecteaza cu nimic.
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta intre copii la gradinita g alina g alina care este solutia legala de a rezolva urmatoarea problema; intr-o clasa cu 21 copii unul singur terorizeaza restul copiilor, ii bate, le vorbeste urat , ii ... (vezi toată discuția)
Diagnostic de boala psihica pus gresit si expertiza medico-legala cu verdict discernamant diminuat, cum scap de efectele lor juridice Future Future Am o bunica a carei interes e sa profite de mine pentru a lua bani de la stat. Sunt in stare de soc sa aflu ce a fost in stare sa faca fara stirea mea si am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! nu am copii, dar am parinti in viata. doresc sa las ... Diana.Swan Diana.Swan Buna ziua! Nu am copii si nu am frati, dar am parinti in viata. Doresc sa las un testament in favoarea sotului meu, sa fie legatar universal asupra tuturor ... (vezi toată discuția)