avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Activitate Helpneeded

Activitate Helpneeded

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Nu e o problema ca nu il poate evacua pana in martie, ca oricum nu e gata procedura nici atunci. Dar vorbiti cu un avocat sa il notifice, e nevoie de o procedura de facut, asteptat, apoi actiune in instanta si abia dupa executor daca nu vrea sa iasa.
Poate il convinge prin notificare daca aveti noroc.

Mulțumesc pt răspuns. Deci primul pas este notificarea, care se face prin avocat sau prin executor? Nu știu exact cui să mă adresez pt a trimite această notificare; știu ca exista acea protecție în lunile de iarnă dar sunt și niște excepții totuși.
Bună seara; am adjudecat prin licitație publică un apartament; vânzarea acestuia a fost dispusă de către instanță în proces de moștenire (3 frați); în actul de adjudecare nu e specificat nimic referitor la predarea bunului iar executorul a zis ca ei așteptau sa vândă și dacă stă cineva acolo, va elibera fără probleme, să vorbesc eu direct. Unul dintre cei trei frați stă acolo și cu toate ca am discutat în momentul adjudecării despre faptul ca poate sta până pe 15 ianuarie (sunt 2 luni de la adjudecare, nu am vrut sa insist sa elibereze înainte de Crăciun), începând cu 1 decembrie și-a schimbat atitudinea, pe motiv ca până în martie nu are cine să o dea afara. Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmez pt a intra in posesia apartamentului achitat deja de o luna în condițiile în care data eliberării nu e trecuta nicăieri iar ocupantul nu este de încredere?