avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Activitate George12278

Activitate George12278

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Da se poate solicita motivat anomizarea datelor personale.

Gasiti detalii aici [ link extern ]

Multumesc, am citit acolo dar nu stiu exact unde trebuie sa solicit? pot sa contactez pe mail judecatoria respectiva?
Salut,

Exista cadru legal sa pot sa fac in asa fel incat sa nu mai apara date despre dosar pe just.portal?

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Dureaza o vesnicie. Luati avocat si vorbiti cu politistii sa va faciliteze contactul cu victima sa va asigurati ca e ok si sa discutati cu ea.

Am luat legatura.. nu au vrut sa imi dea nr, acestia au spus ca nu il au ca au transmis mai departe dosarul catre procuror
Buna ziua,

Am avut un eveniment nefericit, am accidentat o persoana cand am plecat de pe loc cu masina. Am ridicat-o, aceasta mi a spus ca este ok iar eu ulterior am plecat.
Se pare ca nu a fost ok si au chemat ambulanta ulterior chemandu-ma si pe mine domnii politisti. Din pacate permisul mi-a fost luat pentru "fuga de la locul faptei" am cooperat 100% cu domnii acestia spunadu-mi ca victima a declarat acelasi lucru ce am declarat si eu.
Mi-au fost facute toate testele avand 0 alcool/negativ drugs

Intrebarea mea este care sunt sansele sa recuperez permisul? cat timp dureaza toata aceasta nebunie? Nu am reusit sa dau de victima nici cum si nici nu stiu daca aceasta doreste sau nu sa depuna plangere...