avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Salut, Exista cadru legal sa pot sa fac in asa fel ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Salut, Exista cadru legal sa pot sa fac in asa fel incat sa nu ...

Salut,

Exista cadru legal sa pot sa fac in asa fel incat sa nu mai apara date despre dosar pe just.portal?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:24, 6 Ianuarie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da se poate solicita motivat anomizarea datelor personale.

Gasiti detalii aici [ link extern ]
Multumesc, am citit acolo dar nu stiu exact unde trebuie sa solicit? pot sa contactez pe mail judecatoria respectiva?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Ianuarie 2025
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, cererea o adresati in scris si motivat la judecatoria pe rolul careia se afla dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mă descurc pe net - am nevoie de ajutor pentru portal.just.ro Melemen Melemen Bună ziua Aș dori să știu cum pot afla data unui proces pe internet La ce adresă trebuie să caut ? Pot răsfoi dosarul online ? (vezi toată discuția)
Am contactat o firma intermediara in leg cu un job in elvetia ... Catalin@13@ Catalin@13@ Am contactat o firma intermediara in leg cu un job in Elvetia si am cerut detalii despre firma care are nevoie de angajati in Elvetia de ex( nume complet, ... (vezi toată discuția)
Buna seara! care este rolul unei persoane intervenient intr-un ... leonardy44 leonardy44 buna seara! care este rolul unei personae -intermitent intr un dosar? multumesc! (vezi toată discuția)