avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate Ioanaioana2007

Activitate Ioanaioana2007

Bună ziua , sunt o fată în vârstă de 16 ani și câteva luni și vreau să plec de acasă la familia iubitului meu care este și el , tot minor . Înainte de a zice ,, lasă ca o să regreți tu mai târziu “ și multe altele , am capacitatea de a-mi asuma multe lucruri .
Eu sunt înfiată de către părinții actuali de la 9 ani (eu împreună cu sora mea mai mică ) , înainte era totul bine și frumos dar cu timpul când am început să mă maturizez și mai tare aceștia și au schimbat comportamentul radical , tipa la mine fără să fi făcut ceva încep scandaluri numai de dragul de a începe un scandal , nu am spațiu personal absolut deloc , pot să ies afară o singură dată pe săptămână cu locație pe telefon și sunându- ma din 2 în 2 minute ori ca să mă certe ori ca să caute motiv de ceartă precum ,, da mai stai mult? “ da cu cine ești ? Ce faci acum? De ce nu ai luat-o și pe sora ta când te vezi cu prietenii tăi ? Și multe altele . Țin să menționez ca sora mea mai mică este cea mai răsfățată iar eu dacă încerc să le explic un lucru de fiecare dată se lasă cu ceartă . Cumva dacă nu fac cum vor ei și dacă nu sunt o slugă ori ies certuri foarte urate cu ambii și mă amantinta ca mă duc la casa de copiii . Cumva ei abuzează de faptul ca au putere asupra mea fiind minoră .
Mama iubitului meu este de acord să mă mut la ei , problema sunt părinții mei care au zis indiferent dacă te dau eu afară sau pleci tu eu anunț poliția să te aducă acasă ,, în pizda matii” .
Țin să menționez ca dacă plec ,plec de bună voie . Ce pot face dacă ei anunță poliția iar eu le zic ca sunt acolo de bună voie ? Eu vreau să îmi continui liceul și sunt conștientă în ceea ce mă bag așa ca am nevoie de răspunsuri calitative . Mulțumesc anticipat