avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Activitate Cornelia Amza

Activitate Cornelia Amza

Are pensie si a ramas propietara dupa moartea tatalui. Dar acolo locuieste fratele.

gi-jane2 a scris:

Are venituri? Are unde locui?

Nu o mai pot numi mama atata timp cat ma blesteama. A stat in casa mea ca sa ma jupoaie de vie,a profitat de mine la maxim eu fiind plecata in strInatate iar ea îi da totul fratelui si nepoatei. Acum m-am intors in tara am cancer tiroidian iar ia nu-mi da pace,nu am liniste eu fac sarbatorile printre strIni. Sarbatori fericite

S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L a scris:

Legal vorbind, daca nu are niciun drept asupra imobilului nici macar mutatie pe numar de casa, da aveti acest drept.
Moral vorbind, inainte de a lua o astfel de decizie, ganditi-va totusi ca este mama d-voastra, persoana care va dat viata si care va crescut, persoana care in caz de probleme grave, probabil va fi singura care o sa va stea alaturi si chiar daca nu va intelegeti, e o mama care la o adica si-ar da si viata pentru copilul ei, mai departe d-voastra stiti daca luati sau nu decizia corecta.

Sarbatori Fericite!

Acum 20 de ani am cumparat o casa parintii mei au venit Sa locuiasca cu mine . Tata a murit iar cu mama Nu ma mai inteleg. Am dreptul Sa o dau afara?