avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acum 20 de ani am cumparat o casa, parintii mei au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acum 20 de ani am cumparat o casa, parintii mei au venit Sa locuiasca ...

Acum 20 de ani am cumparat o casa parintii mei au venit Sa locuiasca cu mine . Tata a murit iar cu mama Nu ma mai inteleg. Am dreptul Sa o dau afara?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:41, 25 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal vorbind, daca nu are niciun drept asupra imobilului nici macar mutatie pe numar de casa, da aveti acest drept.
Moral vorbind, inainte de a lua o astfel de decizie, ganditi-va totusi ca este mama d-voastra, persoana care va dat viata si care va crescut, persoana care in caz de probleme grave, probabil va fi singura care o sa va stea alaturi si chiar daca nu va intelegeti, e o mama care la o adica si-ar da si viata pentru copilul ei, mai departe d-voastra stiti daca luati sau nu decizia corecta.

Sarbatori Fericite!
Are venituri? Are unde locui?
Nu o mai pot numi mama atata timp cat ma blesteama. A stat in casa mea ca sa ma jupoaie de vie,a profitat de mine la maxim eu fiind plecata in strInatate iar ea îi da totul fratelui si nepoatei. Acum m-am intors in tara am cancer tiroidian iar ia nu-mi da pace,nu am liniste eu fac sarbatorile printre strIni. Sarbatori fericite

S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L a scris:

Legal vorbind, daca nu are niciun drept asupra imobilului nici macar mutatie pe numar de casa, da aveti acest drept.
Moral vorbind, inainte de a lua o astfel de decizie, ganditi-va totusi ca este mama d-voastra, persoana care va dat viata si care va crescut, persoana care in caz de probleme grave, probabil va fi singura care o sa va stea alaturi si chiar daca nu va intelegeti, e o mama care la o adica si-ar da si viata pentru copilul ei, mai departe d-voastra stiti daca luati sau nu decizia corecta.

Sarbatori Fericite!

Are pensie si a ramas propietara dupa moartea tatalui. Dar acolo locuieste fratele.

gi-jane2 a scris:

Are venituri? Are unde locui?

Puteti cere evacuarea ei în instanta. V-ar fi de ajutor un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire si despagubire sulta sulta Mama mea locuieste impreuna cu cumnata mea si cei doi copii ai ei, unul minor si unul major(ai cumnatei), fratele meu fiind decedat. Si tatal meu este decedat. ... (vezi toată discuția)
Succesiune pipinu pipinu Suntem 3 frati . Cel mic a locuit cu sotia si fata in casa parinteasca cu mama noastra. El a murit acum 6 luni si sotia lui nu vrea sa plece din casa . Mama ... (vezi toată discuția)
S.o.s.interdictie de intrare in casa mihaela daniela mihaela daniela buna seara am si eu o rugaminte cine ma poate ajuta cu sfaturi despre ceeace are facut mama mea deorece vrea sa obtina o interdictie de intrare in casa a ... (vezi toată discuția)