avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Suntem 3 frati . Cel mic a locuit cu sotia si fata in casa parinteasca cu mama noastra. El a murit acum 6 luni si sotia lui nu vrea sa plece din casa . Mama vrea sa vanda si sa ne despagubeasca. Dar sotia fratelui mort nu vrea sa plece din casa desi are unde. Mama nu mai vrea sa stea cu ea . Ce trebuie sa faca mama in aceste conditii? multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:14, 18 Ianuarie 2018
La fiica fratelui d-voastra v-ati gandit? Oare nu cumva are un drept de mostenire de pe urma acestuia? Dar sotia?
Mama vrea sa va dea sulta dupa tatal dvs sau la ce despagubire va referiti ?. Daca da, cota frstelui va fi mostenita de sotia si fiica lui
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosinta in comun Teddy71 Teddy71 Buna ziua , in urma decesului tatalui , am initiat proces fratelui vitreg care nu m-a chemat la succesiune . In masa succesorala este si un apartament cu 3 ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire si despagubire sulta sulta Mama mea locuieste impreuna cu cumnata mea si cei doi copii ai ei, unul minor si unul major(ai cumnatei), fratele meu fiind decedat. Si tatal meu este decedat. ... (vezi toată discuția)
Despagubire-mostenitor Aurelia Butiurca Aurelia Butiurca In anul 2010, luna septembrie, am facut succesiunea dupa decesul tatalui meu. La masa succesorala am fost eu (in calitate de fiica), fratele meu si mama. ... (vezi toată discuția)