multumesc foarte mult pentru raspuns, dar imi doream sa aflu care este cota parte finala si totala pentru fiecare mostenitor in parte (cumulate cotele dupa fiecare succesiune -atat dupa tata cat si dupa bunic patern).
multumesc inca o data, astept raspuns cu interes
Dupa moartea bunicii mele paterne (1971), prin succesiune notariala tatalui meu i s-a acordat ¾ din masa succesorala iar bunicului meu patern cota de ¼.
Dupa moartea tatalui meu (1983), prin succesiune notariala, mie si fratelui meu ne-a fost acordata o cota parte indiviza si individuala de 3/8 (pentru fiecare) iar mamei noastre o parte de 2/8 din bunurile mobile/imobile apartinand acestuia.
Dupa moartea bunicului patern(decedat posterior tatalui-1984 ), prin succesiune notariala ne-a fost acordata, mie si fratelui meu o cota parte indiviza si individuala de ½ pentru toate bunurile mobile/imobile aferente.
Avand in vedere ca nu exista alti mostenitori legali si nici renuntatori , ce cota parte avem eu, fratele meu si mama mea, avand in vedere familia noastra are de recuperat despagubiri privind proprietatile bunicii noastre paterne.