avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate Shadow2cernobyl

Activitate Shadow2cernobyl

Va multumesc mult pentru ajutor.
Si totusi, cum as putea afla sau, credeti ca ar trebui sa ma interesez daca firma respectiva a facut demersuri in acest sens ?!
va rog sa ma indrumati cumva, in cateva luni ar trebui sa ma mut in alta tara si ar fi considerabila distanta...
Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema.

In anul 2003 firma de telefonie mobila, in baza unui contract, emite o factura diferita de serviciul cost-control consultat de mine cu o zi inainte. Diferenta era aproape inca o data suma afisata la serviciul cost control. I-am contactat si le-am cerut detalii cu privire la aceasta semnificativa "majorare", insa raspunsul lor "telefonic" a fost scurt si la obiect "asta este factura, asta este contractul, restul e treaba dvs..."
Am sugerat sa platesc factura pe care o stiam de la cost control, cred ca 170 sau 180 lei, insa mi s-a spus ca nu importa, ori este achitata integral (urmand apoi o reclamatie, iar in cazul in care se dovedeste ca am dreptate, voi fi rasplatit in servicii de telefonie mobila ulterioare), ori nefiind achitata integral, nu-mi vor lua in consideratie o eventuala reclamatie.
Mentionez ca nu am efectuat plata acestei facturi, considerand-o nejustificata.
Dupa doi ani primesc plicuri de la o firma de recuperare creante. Fac imprudenta sa-i contactez si ma chinui sa le istorisesc toata speta, insa ei tot ce vedeau erau penalitatile, ajungand chiar sa tripleze suma. Nu se achita nici aceste penalitati, nu achit nimic.
Ma consult cu un consilier juridic din cadrul institutiei in care lucrez, acesta considerand ca nu ar trebui sa iau nici o masura.
Din motive personale, m-am mutat din acea locuinta, m-am mutat din acel oras, insa intr-o zi consultand portalul instantelor de judecata, constat cu stupoare ca in ianuarie 2008, atat la sectiunea obiect dosar, cat si la solutie: investire cu formula executorie.
Ma poate ajuta si pe mine cineva ?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
mumik a scris:

Bine ati venit in tara noastra draga Romania! Desi sincera sa fiu au luat atat de multi examenul asta ca nu ma asteptam sa mai fie si nemultumiti. Diferentele de 3 puncte la recorectare pe materie cred ca spun tot. Bataie de joc a fost examenul asta si mai ales rezultatele. Sau... avem atat de multi oameni pregatiti... dar pe care eu nu i-am vazut la examen...

Dear, exista nenumarate lucrari peste care nu s-a obosit nimeni sa-si coboare privirea. Crede-ma, la acele lucrari nu s-a modificat nimic, nici macar o sutime, desi..., Hmmm, sa o iau altfel: am citit baremul afisat pana acolo unde ma interesa "6", zambind ca m-am straduit prea mult chiar. Eroare !!! Media generala 6.93, iar dupa contestatie si mai si... 6.93. ?!
Sincer, nu-mi vine sa cred. Singura explicatie plauzibila ar fi sa se fi pierdut lucrarea, altfel.... total INADMISIBIL
Cum Dumnezeu ?????? In urma contestatiei, rezultatele mele sunt aceleasi, identice. NU POT SA CRED!!!
Ce ma fac ? Nu-i corect!
Stiu sigur ce am scris acolo....
Si eu te rog sa ne furnizezi date concrete, nu este cazul sa aduci benzina la un foc de tabara. Multumim anticipat...
Iti multumesc mult, mstres.
Am jurat, nu voi ma da acest examen !!!! NICIODATA !!!

Felicitari tuturor si bafta multa celorlalti...!
Fratilor, nu pot sa cred
3.25 7 9 8.5

Tare ciudat, sa mor daca inteleg. Unde credeam ca iau 6, am luat 9, iar unde asteptam un 7 am luat numai 3.25. Nu se poate, mai mult de atat nu puteam sa fac. Nu este corect, jur... imi vine sa mor
nu inteleg
Sincer, nu mai rezist !
Deja, din cauza blestematului asta de examen am ramas singur. Nu ca asta ar fi ceva foarte rau, insa nu aveam acum nevoie de asa ceva. M-am strofocat prea mult si nici nu vreau sa ma gandesc cate sacrificii....
Am inteles multe acum... Va jur, daca aveam banii... nici nu ma uitam, desi am invatat pe rupte. Am inteles ca-i mai importanta sanatatea decat "dreptatea" (cel putin in cazul de fata)

Scuze, nu ma luati in seama. Ultimul om care a facut asta, tocmai a iesit pe usa. Definitiv! =D>

Multa, multa bafta tuturor !