Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema.
In anul 2003 firma de telefonie mobila, in baza unui contract, emite o factura diferita de serviciul cost-control consultat de mine cu o zi inainte. Diferenta era aproape inca o data suma afisata la serviciul cost control. I-am contactat si le-am cerut detalii cu privire la aceasta semnificativa "majorare", insa raspunsul lor "telefonic" a fost scurt si la obiect "asta este factura, asta este contractul, restul e treaba dvs..."
Am sugerat sa platesc factura pe care o stiam de la cost control, cred ca 170 sau 180 lei, insa mi s-a spus ca nu importa, ori este achitata integral (urmand apoi o reclamatie, iar in cazul in care se dovedeste ca am dreptate, voi fi rasplatit in servicii de telefonie mobila ulterioare), ori nefiind achitata integral, nu-mi vor lua in consideratie o eventuala reclamatie.
Mentionez ca nu am efectuat plata acestei facturi, considerand-o nejustificata.
Dupa doi ani primesc plicuri de la o firma de recuperare creante. Fac imprudenta sa-i contactez si ma chinui sa le istorisesc toata speta, insa ei tot ce vedeau erau penalitatile, ajungand chiar sa tripleze suma. Nu se achita nici aceste penalitati, nu achit nimic.
Ma consult cu un consilier juridic din cadrul institutiei in care lucrez, acesta considerand ca nu ar trebui sa iau nici o masura.
Din motive personale, m-am mutat din acea locuinta, m-am mutat din acel oras, insa intr-o zi consultand portalul instantelor de judecata, constat cu stupoare ca in ianuarie 2008, atat la sectiunea obiect dosar, cat si la solutie: investire cu formula executorie.
Ma poate ajuta si pe mine cineva ?