avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate Boggggg

Activitate Boggggg

Multumesc pentru raspuns. Am depus formularul in care era bifat casuta "incetare" si la motive am trecut faptul ca perioada contractuala s-a terminat si nu am prelungit. Nu am atasat decat contractul de chirie initial, care expirase. Sper sa fie ok asa, devreme ce nu stiu ce alta dovada le-ar mai trebui pentru incetarea contractului. Tehnic e necontinuarea sau expirarea contractului.

adriandimitriu a scris:

ANAF zice:
"Modificarea sau încetarea contractului de locațiune poate fi înregistrată de locator la organul fiscal, prin depunerea
Cererii de înregistrare a contractelor de locațiune, având bifată în formular căsuța "Modificare" sau "Încetare", după caz, însoțită de documentele justificative."

Buna ziua. Daca contractul de inchiriere inregistrat la ANAF a exiprat si nu exista un alt contract cu acelasi sau alt chirias (nu se prelungeste, nu mai inchiriez), mai este nevoie sa depun ceva la ANAF (exemplu modificare sau incheiere contract in C168)? Ma va impozita ANAF daca nu depun documente doveditoare ca nu mai am chirias? Multumesc.