avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea@7

Activitate Andreea@7

Va mulțumesc. Doar că situația sta in felul următor, eu as dori sa intru acum in aprilie, însă mi s a spus că nu am 6 luni cotizare anterior concediului prenatal. Întrebarea mea este daca lună octombrie se ia în calcul fiind doar 12 zile lucrate sau nu?
Buna ziua, sunt angajata din 14.10.2024, in prezent am 33 de săptămâni de sarcină. De când pot intra in concediu prenatal? Va mulțumesc.
Acest lucru nu se poate nici discuta cu angajatorul, domiciliul meu fiind la 6 ore distanta de birou? Fapt care m ar pune pe drumuri de dimineață până noaptea eu neavând domiciliu in București unde este sediul firmei.

Cornel Vasile a scris:

Acea chemare la birou nu poate fi sistată pe baza gravidității dvs.

Contract de munca remote cu posibilă prezentare la birou.

Buna ziua, eu am primit astăzi înștiințare că trebuie să mă prezint la birou pentru a munci. Sunt însărcinată în 5 luni și astăzi mi am înștiințat angajatorul cu privire la asta. Motivarea cererii de prezentare la birou s a făcut pe faptul performanței scăzute, lucru nerealist eu fiind încă în perioada de proba și trainingul oferit e deficitar cu multe lacune fapt care ar dura timp să îndeplinesc cerințele lor din primele 2 luni. Acesta chemare la birou poate fi sistată pe baza gravidității? Urmând să lucrez in continuare remote?
Va mulțumesc.