Cred ca in justitie ai nevoie de avocat, in sanatate de medic, asta cred. Sa nu ma intrebati cat anume v-ar scurta sau daca granteaza cineva asta, astfel de promisiuni sunt ilegale. Dar stiu ca sunt colegi avocati care asta fac, micsoreaza perioade de pedeapsa... asta fac si eu, dar pe civil.
Avocatii insa nu sterg dosare.
Va recomand sa vedeti ce stadiu are dosarul, sa mergeti la un avocat penalist si sa intrebati concret cu ce va poate ajuta si in ce suma de bani, daca puteti plati in rate, cand si pentru ce ar mai putea sa va ceara ceva si cereti contract si chitante.
O sa asteptati mult si bine, 1-3 ani. Discutati cu un penalist.
Contactati un avocat penalist, depinde de viteza, insa pare ca celalalt autoturism nu a respectat prioritatea, deci... ar putea fi vina lui.
Cel mai bine ar fi sa va angajați un avocat. Nu e obligatoriu sa se ajungă la trimitere în judecată. Soluția depinde de foarte mulți factori. Au venit rezultatele la testul pentru droguri ?
Nu are ce să se mai închidă.
Aveți dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Urmează un proces care va duce la condamnarea dumnv și anularea permisului.
Dacă era culpă comună nu se deschidea dosar penal vătămare corporală.
Organul de cercetare penala a stabilit momentan că dumnv sunteți vinovat.
De ce deocamdată,? Urmează să se facă expertiza acidentului.
S-a deschis dosar penal de catre parchet pentru ambii soferi din evenimentul produs. Va trebui sa asteptati ce va decide procurorul.
Daca dosarul de accident a ajuns la parchet, banuiesc ca a fost vorba si de victime, concedii medicale, daune, etc.