avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Asta am patit acum 3 luni, eu sunt cel cu AXF, ce mi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Asta am patit acum 3 luni, eu sunt cel cu AXF, ce mi recomandati ...

Asta am patit acum 3 luni, eu sunt cel cu AXF, ce mi recomandati sa fac?..

Accidentul de circulatie s-a soldat cu
vatamarea corporala a conducatorului auto .... WAG .
Din primele cercetãri efectuate, a rezultat eã soferul autoturismului marca BMW cu numărul
de inmatriculare .... AXF
, a incalcat prevederile art. 48 din OUG 195/2002 Rep. lar soferul
autoturismului marca DACIA cu numãrul de inmatriculare , a incalcat prevederile art. 57/2 din OUG
În cauzã s-a intocmit dosar de cercetare penala inregistrat sub nr. 2535135 care va fi solutionat
de catre Biroul Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: 6cristi7 , utilizator 13:58, 14 Ianuarie 2025
Contactati un avocat penalist, depinde de viteza, insa pare ca celalalt autoturism nu a respectat prioritatea, deci... ar putea fi vina lui.
am fost dupa 3 luni sa mi iau permisu ca asa mi au spus initial dupa ce facusem accident si mi au zis ca am dosar penal pt vătămare corporală si ca trebuie sa mai astept putin. exact asa mi au zis..

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Contactati un avocat penalist, depinde de viteza, insa pare ca celalalt autoturism nu a respectat prioritatea, deci... ar putea fi vina lui.

O sa asteptati mult si bine, 1-3 ani. Discutati cu un penalist.
wow. atat de mult.. si credeti ca m ar ajuta un avocat cu grabirea sau stergerea acestui dosar?

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

O sa asteptati mult si bine, 1-3 ani. Discutati cu un penalist.

Cred ca in justitie ai nevoie de avocat, in sanatate de medic, asta cred. Sa nu ma intrebati cat anume v-ar scurta sau daca granteaza cineva asta, astfel de promisiuni sunt ilegale. Dar stiu ca sunt colegi avocati care asta fac, micsoreaza perioade de pedeapsa... asta fac si eu, dar pe civil.
Avocatii insa nu sterg dosare.
Va recomand sa vedeti ce stadiu are dosarul, sa mergeti la un avocat penalist si sa intrebati concret cu ce va poate ajuta si in ce suma de bani, daca puteti plati in rate, cand si pentru ce ar mai putea sa va ceara ceva si cereti contract si chitante.

Alte discuții în legătură

Am primit de la parchet ordonanta...dar nu stiu ce trebuie sa ... fsiarazvan fsiarazvan [i]Am primit de la parchet rezolutia unui dosar rezultat dintr-un accident cu victima. Am sters numele si alte identificatoare si le-am lasat pe ale mele . ... (vezi toată discuția)
Accident traversare loc nepermis titi06 titi06 Buna ziua. In cazul unui accident auto in care o persoana traverseaza strada in graba, prin loc nepermis, fara sa se asigure si este acrosata cu partea ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier carina29ro carina29ro Buna ziua! As vrea sa va cer o parere. Sunt victima unui accident rutier petrecut la inceputul lunii ianuarie 2016. Relatez in continuare faptele, asa cum ... (vezi toată discuția)