avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate Paulapaunescu

Activitate Paulapaunescu

Avem avocat dar ma interesa dacă ia ca mama acum ca a plecat si nu a mai cautat fetita de 5 luni de zile nici măcar sa vina sa o vadă întra la abandon

Madalina Pascu a scris:

Trebuie vazute dosarul si probele, dosarele nu se solutioneaza pe afirmatii, de aceeq e nevoie sa angajati un avocat.

Bună ziua problema sta în felul următor ea ma întrebat dacă poate sa vadă fetita eu iam spus ca da poate veni dar singura ea mia spus ca nu ea vrea sa vina cu actualul ei concubin ma amenita cu el spune ca vine sa vadă fata și nu vine niciodată ea a declarat la asistenta sociala ca lasă copilul în grija mea și ca mai vine sa îl viziteze

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, da, poate face daca invoca si dovedeste pretentiile sale in legatura cu copilul. Ar fi bine sa fiti reprezentat de avocat intrucat acest proces este mai complex decat o ordonanta presedentiala.

Bună ziua am și eu o întrebare am avut procesul de ordonanță prezidențială pentru stabilire domiciliu minor pe care lam câștigat acum in martie urmează sa am procesul de custodie fosta mea concubina nu sa prezentat la procesul de ordonanță nu a făcut contestatie mai exact nu a făcut nimic sa atace procesul acum dacă la procesul de custodie vine cu avocat mai poate face ceva? Mulțumesc pentru eventualele raspunsuri