avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua am și eu o întrebare am avut procesul de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua am și eu o întrebare am avut procesul de ordonanță ...

Bună ziua am și eu o întrebare am avut procesul de ordonanță prezidențială pentru stabilire domiciliu minor pe care lam câștigat acum in martie urmează sa am procesul de custodie fosta mea concubina nu sa prezentat la procesul de ordonanță nu a făcut contestatie mai exact nu a făcut nimic sa atace procesul acum dacă la procesul de custodie vine cu avocat mai poate face ceva? Mulțumesc pentru eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 21:55, 12 Ianuarie 2025
Buna ziua, da, poate face daca invoca si dovedeste pretentiile sale in legatura cu copilul. Ar fi bine sa fiti reprezentat de avocat intrucat acest proces este mai complex decat o ordonanta presedentiala.
Bună ziua problema sta în felul următor ea ma întrebat dacă poate sa vadă fetita eu iam spus ca da poate veni dar singura ea mia spus ca nu ea vrea sa vina cu actualul ei concubin ma amenita cu el spune ca vine sa vadă fata și nu vine niciodată ea a declarat la asistenta sociala ca lasă copilul în grija mea și ca mai vine sa îl viziteze

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, da, poate face daca invoca si dovedeste pretentiile sale in legatura cu copilul. Ar fi bine sa fiti reprezentat de avocat intrucat acest proces este mai complex decat o ordonanta presedentiala.

Trebuie vazute dosarul si probele, dosarele nu se solutioneaza pe afirmatii, de aceeq e nevoie sa angajati un avocat.
Buna seara,

In procesul pe rol, aceasta isi poate organiza apararea, respectiv poate avea castig de cauza, in ce priveste locuinta minorei.

Masura dispusa pe cale de ordonanta presedintiala va dura pana la finalizarea, in mod definitiv, a fondului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitarea minorilor in timpul divortului valylie valylie Buna ziua!!Sant in divort cu sotia mea ,avem 2 fetite impreuna de 7 si 8 ani.Cu toatea ca de cand am intentat divort am platit pensie alimentara cam cit ar ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor milka7484 milka7484 Buna ziua vreau sa stiu daca fostul meu concubin dupa ce a perdut procesul de reincredintare poate sa mai faca alt proces ? :hm: (vezi toată discuția)
Vizitare si custodie copil ContSters117797 ContSters117797 dupa o rel de concubinaj de 3 ani si jumate a mai ramas doar fetita noastra.mentionez ca am fost dat afara din casa, mi s-au spart lucruri si la ora actuala ... (vezi toată discuția)