avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate mcg08

Activitate mcg08

mutarea se face definitiv numai cu acordul scris al functionarului public, conform art. 91al legii 188/1999, actualizata si publicata in MO din 29.05.2007, iar prevederile art 91 trebuie coroborate cu prevederile art. 100 pentru situatia data.
postul pe care trebuia sa fiu incadrata a existat si existat, in cadrul aceleiasi strucuri cu aceleasi atributii sub o alta denumire a compartimentului. este limpede ca tot ceea ce s-a petrecut este ilegal, s-au incalcat atat codull muncii cat si stattutul functionarului public. mai mult functionarul public care a fost incadrat pe functia pe care ar fi trebuit eu sa fiu reincadrata nu respecta in primul rand conditiile privind studiile.
in urma reorganizarii structurii in care lucrez, intr-o prima etapa mi s-a comunicat care va fi functia in care urmeaza sa fiu numita- functie pentru care indeplineam toate conditiile, functie pe care o detinusem si o exercitasem incepand cu anul 2000. In momentul finalizarii procesului de reorganizare, am constatat ca nu am mai primit aceeasi incadrare. Nu mi s-a adus la cunostinta fisa postului, nu mi-am exprimat in scris acordul pentru ocuparea acestei noi functii. Mai mult, atributiunile functiei pe care am fost incadrata pot fi asociate unui post de secretar/referent cu studii medii. Care este calea de urmat in situatia in care angajatorul refuza sa dea o explicatie pertinenta pentru decizia luata, iar comentariile au fost "daca nu iti convine poti sa pleci!"