Asigurarea Casco a incetat in luna Mai fara a fi anuntata de catre Di-Bas Auto ( firma de leasing) care pana acum aveau grija sa ma sune cu 1-2 saptamani sa.mi reaminteasca sa platesc casco.De data aceasta nu s.a mai intamplat si asigurarea casco in momentul producerii accidentului nu mai era valabila.
Iar in cazul daunei totale in contractul de leasing precizeaza ca la evaluearea daunei totale se incheie plata ratelor de leasing fara a se preciza daca se mai plateste valoarea taxelor vamale + valoarea reziduala.
In anul 2005 am achizitionat prin firma de leasing di-bas auto un chevrolet kalos.In urma cu 3 luni mi.a fost lovita masina(nu a fost vina mea).A fost declarata ca fiind dauna totala.La sfarsitul contractului de leasing se prevede ca eu sa platesc 600 Eur taxele vamale.Cei de la Chevrolet Di-bas imi cer 3000 Eur sustinand ca la sfarsitul contractului de leasing in cazul unei daune totale aceasta ar fi suma pe care eu trebuie sa o achit.Ma poate lamurii cineva cu niste raspunsuri?Multumesc