Ok înțeleg dar după dumneavoastră ce spuneți? Trebuia să primesc ceva până acuma ? Ca totuși nici procesul verbal nu mi l au dat și na deja a trecut mult timp eu data trecută când am avut dosar când am semnat procesul verbal mi l au dat în mâna
Păi am mai vorbit între timp cu niște avocați dar am primit același răspuns să stau calm ca nu cred ca mi au făcut ceva și ca sa ii sun numa cand apare ceva…
Deci am fost prins pe un drum dintre două sate alături de 2 prieteni eu nu aveam permis de conducere dar prieteni mei da, când m a oprit poliția le am zis ca nu am permis adică mi am recunoscut fapta și prietenilor mei nu le a fost zis nimica și nici cum îi cheamă absolut nimica doar le a fost zis să ia mașina și să plece și numa să le dea actele mașini eu am fost dus la o secție de poliție dintre două sate acolo am stat undeva la 10 minute și mi s-a făcut un test de alcool apoi mi s-a dat să semnez un proces verbal pe care scria numa ca am fost prins fără martori fără nimica am semnat după care am vrut să îl iau aceștia spunându-mi ca nu pot sa îl iau și ca rămâne la ei pe drum la întoarcere vorbeam cu polițistul și i am zis ca o sa primesc ceva amendă sau ca o sa pățesc ceva și el mi a zis ca sa o iau ca pe un avertisment ca nu voi pății nimica dar mașina este pe numele lui maică mea și toți tata când l a întrebat i a spus ca mi a făcut dosar penal totuși deja au trecut 2 luni și nu am primit nicio înștiințare eu am dat acuma 2 zile și sala și am progresat fără nicio problemă și când am vorbit cu un avocat mi a zis să îl contactez numa când primesc ceva ( mi am scos și dosarul de la DRPCIV dar acolo nu apare nimica) atunci când am vrut să dau sala acuma chiar nu știu ce să fac au trecut 2 luni și nu știu nimica ( PLUS DE ASTA MENȚIONEZ CA AM AVUT UN DOSAR ANTECEDENT DE LOVIRI ȘI ALTE VIOLENȚE ÎN URMA CU 2 ani când aveam 16 ani acuma abea am împlinit 18 când am fost prins aveam împlinită vârsta de 18 ani de nici o lună de zile ) am fost atunci pus și sub supraveghere și am trecut cu bine