avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate Boieroaica

Activitate Boieroaica

Bunicii paterni au avut 5 copii. 4 băieți și o fata. După moartea bunicului , bunica a făcut act de vânzare cumpărare cu fiica sa pentru locuință și terenul aferent , cerând tatălui meu și unui var sa semneze ca renunta la moștenire cu promisiunea unui teren pentru fiecare în alta zona. La momentul respectiv trei fii ai bunicilor erau decedati , varul care a semnat era fiul unuia dintre ei, ceilalti nepoti ( copiii celorlalti fii decedati) nu au fost chemați sa semneze.Ambele terenuri promise ai fost de fapt revendicate dupa revolutie și nu au putut fi moștenite.
După moartea bunicii doar fiica sa a moștenit bunuri (casa si teren) și are doua fete , ambele fara copii. Ca si oameni, execrabile.
Noi ceilalți moștenitori ( eu, sora mea, doi veri după unui din fii decedati și varul care a semnat) toti cu copii, ne simțim cumva nedreptățiți. Suntem toți realizați și ne e bine dar îmi pare sincer rău că am muncit verile pe moșia bunicii și copiii nostrii nu au voie sa o viziteze. Asta in timp ce mi se pare ca am aceleași drepturi sa o vizitez, ca și cele doua verișoare cu valoare morala îndoielnică care o stăpânesc.
Am șanse sa disput actele și moștenirea? Găsesc oare pe cineva care sa ma reprezinte în toate? , Eu locuiesc acum in afara tarii și mi-e greu sa ma deplasez.Multumesc anticipat pentru răspunsuri.