avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Activitate LSimona19

Activitate LSimona19

Bună seara,am lucrat la o firmă part time la 4 ore contractul fiind la 8 ore plătită la oră) începând cu data de 30.11.2023 pe perioadă determinată până la 30.05.24 urmând apoi sa se modifice contractul în data de 16.05.24 la perioadă nedeterminată luând efect din aceeași zi urmând ca in luna decembrie să îmi dau demisia cu preaviz ultima zi fiind 23.12.24.
Pe perioada primului contract nu am avut concediu de odihnă luat doar după prelungirea lui 6 zile.acum angajatorul trebuie să îmi de-a restul de bani din salar și zilele de concediu, și aici vine dilema mea el spune că zilele de concediu se calculează de la contractul nou, cele din contractul vechi nu se pun deoarece s-a încheiat iar el nu știe dacă mi le-a platit sau nu(nu a făcut-o). Și legal poate să îmi plătească zilele doar după contractul nou. Plus el plătindu-mă la ora cu 15 lei dorește acum să îmi plătească restul zilelor de concediu cu mai putini bani conform contractului a spus care fiind la 8 ore este cu salar fix .iar înainte să plec a spus că tot la 15 lei îl plătește.Oare cum ar trebui să îmi plătească zilele și câte? Mulțumesc