Noi, locatarii unui bloc, dorim sa pavam/asfaltam curtea interioara a blocului. Aceasta este compusa din locuri de parcare cu CF + spatiu comun. Pentru parcari este clar, fiecare isi asuma daca vrea paracarea asfaltata sau nu(cost individual) Intrebarea este, cum se poate proceda pentru spatiul comun? Trebuie sa fie 100% vecinii de acord sau se merge pe 50%+1 ? S-a incercat o sedinta de bloc, dar au fost anumite persoane(putine la numar) care au spus ca nu vor.
De asemenea, pentru a monta camere de supraveghere, din nou nou este necesar 100% acordul persoanelor?
Produsul in cauza sunt niste casti, care nu se repara, ci doar se inlocuiesc conform sevice-ului. Avand in vedere ca am primit in Decembrie casti noi, inlocuite, iar astazi iar au fost trimise in service nu pot face nimic? Trebuie sa fac un 1-2 pana am noroc de un produs conform care sa nu aiba nevoie de reparare in 1-2 luni?
Poate intrebarea aceasta a mai fost pusa si nu am gasit-o eu, imi cer scuze anticipat. Am un produs achizitionat din Martie 2023.
Se da urmatoarea speta:
1 produs trimis in garantie. Produsul a fost INLOCUIT intr-un termen foarte scurt. S-a folosit 1 luna dupa care a trebuit sa il trimit din nou in garantie(repet, produs folosit 1 luna)
Se poate refuza produsul trimis de service si returnarea baniilor?