avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate Letis

Activitate Letis

Răspuns la discuția S.o.s
Multumim mult....daca inteleg bine ...eu datorez suma x catre o societate totalul penalitatilor nu poate depasi indiferent de perioada trecuta mai mult de x insemnand ca eu trebuie sa achit 2x plus eventual daune interese....? Se mai calculeaza si dobanzi?
Răspuns la discuția S.o.s
prescrierea nu mai poate intra in discutie din cauza ca am fost citati la curtea de arbitri (camera de comert) inca din primul an ...actiunea de acolo a fost suspendata ...noi am dat in judecata societatea comerciala pentru anularea contractului ...am pierdut si acum ne-am intors din nou la curtea de arbitri ...e clar ca vom pierde.. sunt dispus sa imi asum responsabilitatile si sa platesc dar mi-e teama ca suma pe care o vor cere ma depaseste cu mult in cazul in care nu exista un plafon stabilit prin lege care sa limiteze plata penalitatilor....a si inca o intrebare...daca se percep penalitati mai trebuie sa platesc si dobanzi ?...si daca da la ce suma la suma initala sau la suma initiala plus penalitatile. imi cer scuze daca nu pot explica mai clar dar asta nu este domeniul meu de expertiza ...asa am si ajuns in situatia asta fiind prost sfatuiti la momentul respectiv. Multumesc pentru sfaturi
Discuție S.o.s
Imi poate spune cineva daca exista in lege unul sau mai multe articole care limiteaza penalitatile pe care trebuie sa le plateasca o persoana fizica catre o societate comerciala pentru o suma neplatita la timp .....uh suma e restanta de mai bine de 3 ani iar societatea cere penalitati de intarziere de 0.5% pe zi.