avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate Anonimnew

Activitate Anonimnew

Bună seara
Revenim ANONIM
NU SUNT LĂMURITĂ
VA ROG
Am nevoie de un sfat ce sa fac
Am divorțat și pentru că tatăl vroia și mă amenința că îmi ia copilul l am dat în judecată (avem acum custodie comuna copilul la mine la mamä)
El are un program de vizită
Se accepta acest program
Dar în continuare el și familia lui îmi manipulează copilul și îl influențează negativ
Nu îmi dă voie sa vorbesc cu ea ,are și telefon să ținem legătura dar.....nimic în zilele cât sta la el abia o aud o dată și o vad câteva secunde
Nu am dovezi clare decât câteva scrin (Nu este acasă/Doarme/E plecata cu mama
Copilul îmi povestește tot (ba ii pitește telfonul/ba mă vorbește de rău în fața ei/ba când vine acasă că o bat###mentionez nu o bat nici nu o cert e ochii mei din cap(astea sunt spusele copilului meu ce ii baga ei în cap(deci Alineare Parentala )
Dar ce pot sa fac (daca copilul meu o duc la un psiholog la fel va spune tot ce ii se spune cât timp sta la tata)
Nu am dovezi dar tatăl spune la toată lumea că o să îmi ia copilul prin manipulare că sa nu îmi mai de-a pensie
Eu așa ceva nu am vrut(pensie)
Am spus și la tribunal dar așa iau dat așa se da obligat chipurile
Ce pot face
Eu fara copil meu nu trăiesc
Sunt și am fost mereu de acord că copil sa aibă legătură cu tatăl ei
Dar în situația asta că tatal și familia lui vor sa o ia de lângă mine .......Chiar nu știu ce să fac
Va rog un SFAT VA ROG DIN SUFLET
Menționez și(tatăl copilului meu a mai avut o relație înainte să fie cu mine din care a rezultat un copil sau despărțit și acel copil la despărțit de mama și la manipulat până în ziua de azi nu vrea
sa audă de mama ei biologica)
Ce pot sa fac in cazul asta????
Deci sunt multi in casa și au putere de manipulare
De asta cer ajutorul aici
Nu pot trai fara copilul meu
Ce pot sa fac??????