Mulțumesc frumos pentru răspuns
O să vorbesc cu un avocat mulțumesc mult (este tot ceea ce știu dar nu pot demonstra (el vrea să îmi ia copilul prin manipulare îl influențează împotriva mea ,va face în așa fel că copilul meu sa nu mai vrea la mine)și DA aveți dreptate asta vad eu acum el vrea sa se răzbune pe mine că ne am despărțit,eu mi am refacut viața,)tocmai de aceea reacționează el așa și spune la toți cunoscuții (II VOI DA PENSIE PANA COPILUL VA RAMNE LA MINE DE TOT APOI SA IMI DEA EA PENSIE DACA VREA SA VADA COPILUL)Asta in cazul lui este răzbunare și pensia , Pentru mine nu vad viața fără el de aceea nu știu ce pot face in cazul asta că știu că nu pot face nimic fără dovezi)(nu am nimic decât niște scrinuri:-(
Dorin Voicilas a scris:
În multe cazuri, ce se întâmplă după divorț este mai traumatic decât înainte. Manipularea minorilor se practică, iar aceștia devin arme în războaiele dintre foștii soți. Ideea e să nu priviți situația în alb și negru și întotdeauna să aveți în vedere interesul superior al copilului. Copilul nu va fi luat de fostul soț, că așa vrea el. E nevoie de o hotărâre judecătorească temeinică și legală. Poate ar fi bine să aveți o discuție cu un avocat.