Bună ziua .Am o nepoțică de 6 ani Părinții ei sunt despărțiți .Dar este crescută de bunicii din partea mamei , deoarece mama ei și-a refăcut viața iar tatăl este stabilit în Anglia ca și mine .Pana la vârsta fetiței de 6 ani eu ca bunica m-am implicat în fiecare lună să trimit hăinuțe bani și merg în vacanță în România pt ea , Bunicii mi-au lăsat fetița cu mine , fetița este foarte atașată de mine de de mama mea și de ceilalți copii ai mei .La ultima vizită în România fetița când a fost la mine de câte ori o sunau ei le spunea ca nu mai vrea să meargă să stea cu ei deoarece este agresată de bunic ca sunt răi cu ea astea spunându-le la telefon , Deoarece eu trebuia să mă întorc la muncă în Anglia au venit după fetița , și cred ca o să fiu refuzată să îmi mai lase fetița în vacanță când o să mai merg pentru ca au văzut atașamentul fetiței față de mine .Fetita tot spune ca nu mai vrea sa stea cu ei și ca o amenință ca o lasă la casa de copii , .Eu as dori sa stiu daca as deschide un proces , ca sa o iau pe fetița perioada de vacanță cu mine în Anglia as avea câștig de cauza .As dori sa am dreptul de a fi cu ea fara sa ma știu constrânsă de ei de parca doar ei ca sunt bunici maternali au dreptul de decizie și eu nu pentru bunăstarea fetiței . Ce sfaturi imi dați ?