avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua .Am o nepoțică de 6 ani Părinții ei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua .Am o nepoțică de 6 ani Părinții ei sunt despărțiți ...

Bună ziua .Am o nepoțică de 6 ani Părinții ei sunt despărțiți .Dar este crescută de bunicii din partea mamei , deoarece mama ei și-a refăcut viața iar tatăl este stabilit în Anglia ca și mine .Pana la vârsta fetiței de 6 ani eu ca bunica m-am implicat în fiecare lună să trimit hăinuțe bani și merg în vacanță în România pt ea , Bunicii mi-au lăsat fetița cu mine , fetița este foarte atașată de mine de de mama mea și de ceilalți copii ai mei .La ultima vizită în România fetița când a fost la mine de câte ori o sunau ei le spunea ca nu mai vrea să meargă să stea cu ei deoarece este agresată de bunic ca sunt răi cu ea astea spunându-le la telefon , Deoarece eu trebuia să mă întorc la muncă în Anglia au venit după fetița , și cred ca o să fiu refuzată să îmi mai lase fetița în vacanță când o să mai merg pentru ca au văzut atașamentul fetiței față de mine .Fetita tot spune ca nu mai vrea sa stea cu ei și ca o amenință ca o lasă la casa de copii , .Eu as dori sa stiu daca as deschide un proces , ca sa o iau pe fetița perioada de vacanță cu mine în Anglia as avea câștig de cauza .As dori sa am dreptul de a fi cu ea fara sa ma știu constrânsă de ei de parca doar ei ca sunt bunici maternali au dreptul de decizie și eu nu pentru bunăstarea fetiței . Ce sfaturi imi dați ?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 17:59, 27 Ianuarie 2025
Eu nu sunt jurist , dar , daca tatal fetitei e tot in Anglia , nu ar vrea sa ia el copilul ? Copiii se cresc de catre parinti , nu de bunici , daca mama nu vrea sa o creasca , eu cred ca tatal ar avea toate sansele . Odata langa tatal sau , il puteti - desigur - ajuta cu cresterea ei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaportul fetitei alynamirey alynamirey sunt divortata de 7 ani ,avem doi copii in urma casatoriei ,dupa multe procese si batalii ,am obtinut domiciliul copiilor la mine ,custodie comuna ,dupa un ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului 0912 0912 In urma cu 7 ani din concubinaj a rezultat o fetiță. Părinții au oferit dragoste și afecțiune. La 1 an și 2 luni fetița a rămas în grija ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare...sora ararin ararin Buna ziua Am o fetita de 2 ani dintr-o relatie de concubinaj. In momentul de fata nu ma mai inteleg cu tatal ei, ceea ce a dus la lipsa oricarui contact ... (vezi toată discuția)