avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaportul fetitei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaportul fetitei

sunt divortata de 7 ani ,avem doi copii in urma casatoriei ,dupa multe procese si batalii ,am obtinut domiciliul copiilor la mine ,custodie comuna ,dupa un timp el a luptat si mi-a luat baiatul ,acum baiatul este la el si fetita la mine . Eu lucrez in strainatate ( Anglia) ,cat timp am fost plecata mama mea avea drepturi tutore pt fetita mea ,prin aceasta sentinta eu si mama mea ma putut face pasaportul fetitei pt 1 an de zile sa pot veni la mine in vacanta ,problema acum incepe , fetita dupa venirea in Anglia a decis ca nu mai vrea sa vina in Romania ,a decis sa ramana la mine si normal ca pasaportul a expirat ,am contactat tatal dar binenteles ca nu vrea sa imi dea semnatura sa pot avea pasaport nou , fetita vrea sa isi petreaca vacantele in Romania sa isi vada din cand in cand bunici si fratele chiar si pe tatal ei ,dar el refuza total sa imi dea semnatura ,ma santajeaza si ma ameninta ca ma denunta, am incercat si eu si fetita sa vorbim cu el pa cale amiabila ,ma santajeaza cu casa ,jumatate fiind a mea ,el locuind in aceasta casa impreuna cu baiatul nostru ,vrea sa ii cedez partea mea de casa lui ,dar eu refuz ,vreau sa o las copiilor si din aceasta cauza el nu vrea sa imi dea aceasta semnatura decat daca renunt la partea mea de casa ,am incercat si aceasta varianta si i-am propus sa renunte la custodia fetitei in schimbul partii mele de casa ,nici asa nu vrea . C e pot face pt a avea pasaportul fetitei ,ajutati-ma va rog cu un sfat ?

Alte discuții în legătură

Obtinerea pasaportului alynamirey alynamirey Buna seara ,as dori sa stiu cum pot obtine pasaportului fetitei ( 9 ani)? Tin sa precizez ca sunt divortata de 3 ani iar fetita este la mine ,eu lucrez in ... (vezi toată discuția)
Apel sentinta civila MaryMiha MaryMiha Buna ziua. Am si eu o problema si va rog din suflet sa ma ajutati. Anul trecut am venit la munca in Anglia fiind divortata de sotul meu si aveam custodie ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizitare minor 2012_taby 2012_taby Salut , Ma numesc C>D.O si sunt tatal unei fetite minunate,A.M. ,ce anul acesta implineste 6 ani-in luna martie .In urma divortului (cerut de fosta ... (vezi toată discuția)