S-au afisat rezultatele concursului din 29 martie. Ce credeti, va fi vreo suplimentare de locuri la judecatori ? Avand in vedere diferenta mare intre ultimele note de la judecatori si procurori, nu credeti ca ar fi corect sa se suplimenteze numarul de locuri la judecatori ?
Buna seara ! Pentru că se apropie examenul de admitere in magistratura din data de 29.03.2009 care presupune pentru fericitii care vor reusi să treacă de testul scris si un test psihologic, ar putea cineva să-mi dea un exempu de intrebari in genul celor care se pot da la acest test ?
Buna ziua, tot eu revin cu o intrebare: am inteles ca anul acesta au fost inghetate toate posturile bugetare, nu se vor mai scoate la concurs. Includ aceste posturi bugetare cumva si cele care ar fi trebuit sa fie scoase la concurs pentru juristii cu 5 ani vechime in perioada martie-aprilie, conform calendarului estimativ, aprobat prin hotararea CSM din 17 decembrie 2008 ?
Buna ziua la toata lumea, sunt noua pe forum si am si eu o intrebare. Sper ca am nimerit in locul potrivit. Stie cineva ceva despre conditiile si perioada de desfasurare a concursului de admitere in magistratura pentru juristii cu 5 ani vechime, in 2009 ? Circula tot felul de zvonuri, ca nu s-ar mai tine la Bucuresti ci la centre si ca s-ar da sinteze in loc de grile. A mai auzit cineva ceva ? Multumesc