avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Incearca in perioada lunii iunie 2009 la Tribunalul din localitatea de domiciliu.
Informatiile de inscriere le gasesti postate pe site-ul www.inm.ro Ne intalnim la examen. Sunt din Buzau
Have a nice evening !
Ultima modificare: Marți, 9 Septembrie 2008
ANDREW ADAM, utilizator
In 2007 si 2008, examenul de admitere la INM s-a organizat la sfarsitul lunii august - inceputul lunii septembrie.
Oricum cu 60 de zile inainte de data concursului vor fi facute publice data, locul, modul de desfasurare a concursului, calendarul de desfasurare, numarul de locuri scoase la concurs, taxa de inscriere, tematica si bibliografia concursului.
totusi cam cate locuri s-ar prefigura pt 2009 ?
cate au fost pt 2008, pana la urma ?
nici macar nu s-a terminat examenul din 2008, nici macar nu se stie cate locuri se ocupa din cele 160 scoase anul acesta. darmite la anul... :fight:
dislexic a scris:

nici macar nu s-a terminat examenul din 2008, nici macar nu se stie cate locuri se ocupa din cele 160 scoase anul acesta. darmite la anul... :fight:


:D

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)