avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Interesanta opinia dumneavoastra, dar sa stiti ca cei care au 5 ani vechime au avut nesansa ca la INM sa li se ceara candva sa aibe media 8,50 la licenta si au fost nevoiti sa mearga in mediul privat, Iar cei care sustineau examene la INM aveau pile ca altfel nu intrau.
Inca ceva sa stiti ca in mediul privat e o concurenta acerba in domeniul juridic la care cu greu ar face fata multi cursanti de INM. Sunt insa juristi cu vechime mai mare de 5 ani si care au castiguri salariale chiar mai mari ca ale unui magistrat.
Ar trebui sa ne respectam unii pe altii pentru ca numai asa vom creste profesional. Chiar si magistrat fiind la inceput de cariera nu este usor. Daca vii cu experienta juridica si ai avut si procese in instanta evident ca te ajuta pe viitor in profesia de magistrat, care, pe acest lucru se bazeaza si CSM-ul sau alte institutii cand cer 5 ani vechime.
MULT SUCCES DRAGI COLEGI!
Marian Craciun a scris:

Interesanta opinia dumneavoastra, dar sa stiti ca cei care au 5 ani vechime au avut nesansa ca la INM sa li se ceara candva sa aibe media 8,50 la licenta si au fost nevoiti sa mearga in mediul privat, Iar cei care sustineau examene la INM aveau pile ca altfel nu intrau.

ai dovezi in sensul asta?:O
Am citit pe site-ul CSM ca azi pe ordinea de zi apare stabilirea datei concursului de admitere la magistratura ptr. cei cu 5 ani vechime .
cine are linkurile la subiectele (si rasp.) de la inm de anii trecuti? era un mesaj odata pe forum cu asa ceva... ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)