avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Buna seara ! Pentru că se apropie examenul de admitere in magistratura din data de 29.03.2009 care presupune pentru fericitii care vor reusi să treacă de testul scris si un test psihologic, ar putea cineva să-mi dea un exempu de intrebari in genul celor care se pot da la acest test ?
Aici gasiti detalii privind Concursul de admitere în magistratura din 13 aprilie 2008 .... teste, raspunsuri etc.
[ link extern ]
Nu stiti daca , pana la urma, ne vor lasa in sala cu codurile, la admiterea asta din martie?
In sala ne vor lasa sigur cu codurile, dar nu ne vor lasa sa le si studiem=D>
Atunci trebuia sa -mi cumpar unele mai estetice, ca ale mele nici de bibelou nu-s bune:)

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)