www.inm.ro este INSTITUTUL NATIONAL DE METROLOGIE /NATIONAL INSTITUTE OF METROLOGY
ai dreptate
[ link extern ] / -
este adresa INM
Invatati sa ajungeti magistrati. Poate pana la iesirea de pe bancle INM-ului se vor fi schimbat multe lucruri/ oameni/fapte iar voi veti pune justitia pe picioare. Eu voi face 'jocul de rol' cu elevii claselor pentru a-i invata pe acestia ce inseamna instanta de judecata,- sa se obisnuiasca cu aceasta, sa cunoasca cum sa-si apere drepturile.
Am cateva intrebari pentru stimabilul sau stimabila 'justica'.
La cate procese ai participat in instantele de judecata ?
In ce mod ai aparat nedreptatea in aceassta tara ?
Esti constient(a) de faptul ca generatiile viitoare ne vor reprosa anumite fapte care s-au intamplat sau se intampla in aceste vremuri ?
Ce le vei raspunde ? - Faptul ca ai participat pasiv la acele/aceste nedreptati ?
Tu la cate procese ai participat in instante ?
Cum ti-ai adus tu contributia la progresul si prosperitatea acestei natiuni ?
Eu, spre multumirea mea - licentiat 4 ani drept, din ambitie-, nu sunt un ignorant, nu am ramas pasiv, ci am luat atitudine si am actionat in instanta institutiile statului si chiar am castigat anumite procese dar si experienta in instante. Am participat la peste 30 de procese- peste 100 de prezenta in instante. Am avut opinii si pareri care au schimbat mentalitati, au schimbat pareri si atitudini. Am avut un punct de vedere propriu pe care l-am sustinut si l-am argumentat in instanta.
Nu am avut nimic de castigat pentru mine, ci totul pentru cei din jurul meu- colectivitatea in care traiesc si imi desfasor activitatea.
Toate cele bune si spor la invatat.
Andrew Adam - Incorruptibleman
Avertizor de Integritate Publica / Legea 571/2004