avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Nu asculta tot ce scrie pe aici, ca mai sunt multi care se cred tare inteligenti!!!
Pt a da examen la INM sau barou trebuie sa fii abslovent de drept-4 ani.
www.inm.ro este INSTITUTUL NATIONAL DE METROLOGIE /NATIONAL INSTITUTE OF METROLOGY
ai dreptate

[ link extern ] / -
este adresa INM
Invatati sa ajungeti magistrati. Poate pana la iesirea de pe bancle INM-ului se vor fi schimbat multe lucruri/ oameni/fapte iar voi veti pune justitia pe picioare. Eu voi face 'jocul de rol' cu elevii claselor pentru a-i invata pe acestia ce inseamna instanta de judecata,- sa se obisnuiasca cu aceasta, sa cunoasca cum sa-si apere drepturile.

Am cateva intrebari pentru stimabilul sau stimabila 'justica'.
La cate procese ai participat in instantele de judecata ?
In ce mod ai aparat nedreptatea in aceassta tara ?
Esti constient(a) de faptul ca generatiile viitoare ne vor reprosa anumite fapte care s-au intamplat sau se intampla in aceste vremuri ?
Ce le vei raspunde ? - Faptul ca ai participat pasiv la acele/aceste nedreptati ?
Tu la cate procese ai participat in instante ?
Cum ti-ai adus tu contributia la progresul si prosperitatea acestei natiuni ?

Eu, spre multumirea mea - licentiat 4 ani drept, din ambitie-, nu sunt un ignorant, nu am ramas pasiv, ci am luat atitudine si am actionat in instanta institutiile statului si chiar am castigat anumite procese dar si experienta in instante. Am participat la peste 30 de procese- peste 100 de prezenta in instante. Am avut opinii si pareri care au schimbat mentalitati, au schimbat pareri si atitudini. Am avut un punct de vedere propriu pe care l-am sustinut si l-am argumentat in instanta.
Nu am avut nimic de castigat pentru mine, ci totul pentru cei din jurul meu- colectivitatea in care traiesc si imi desfasor activitatea.
Toate cele bune si spor la invatat.
Andrew Adam - Incorruptibleman
Avertizor de Integritate Publica / Legea 571/2004
Ultima modificare: Joi, 19 Februarie 2009
ANDREW ADAM, utilizator
Imi cer scuze tuturor celor pe care i-am suparat cu remarca mea.
Iata-ma inclus direct sau indirect in categoria prost, excroc, smecher sau "inteligent".Credeam ca urmarind 80% din discutiile de pe acest forum se putea ajunge la concluzia ca trebuie sa fii licentiat in drept pentru a accede in magistratura.
Oricum se pare ca multi stiu raspunsul corect.S-a vrut o gluma...N-am avut intentia sa supar pe nimeni.
Imi permit sa pun si eu o intrebare : doar daca esti absolvent de drept-4 ani poti sustine examen de admitere in magistratura?
In cazul in care, ipotetic, as fi intrebat pe forum daca pot deveni procuror doar ca absolvent de liceu, dupa ce afirm ca am citit 80%!!! din discutiile de pe acest forum, sunt convins ca as fi primit raspunsuri de specialitate, corecte si cinstite.
Imi cer inca odata scuze pentru atitudinea si neprofesionalismul meu.
:offtopic: Interventie moderator
Forumul Avocatnet este dedicat discutiilor pe teme juridice. Pe pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.
De asemenea, trebuie sa stiti faptul ca forumul nu este locul elogiilor la adresa unor persoane, fie a celui care posteaza fie a altora. O astfel de atitudine poate atrage banarea temporara sau permanenta.

Prin urmare, va invit sa postati mesaje care are legatura cu topicul deschis , si anume admitere magistratura-2009.
Multumim celor din spatele Site-ului AVOCATNET.RO

Observ, pe zi ce trece, numarul mare al celor care devin membrii ai forumului precum si munca asidua a celor care sunt moderatori si administratori ai acestui site dar nu am citit nici un fel de mesaj de multumire sau de apreciere al celor care folosesc aceste informatii publicate pe forum. Nu stiu cati dintre cei care s-au folosit de informatiile de pe acest forum au adresat multumiri sau au dorit sa faca o donatie celor care administreaza site-ul. Noi nu cunoastem problemele cu care acestia se confrunta atunci cand noi publicam mesajele dar stim sa luam atitudine atunci cand acest site nu functioneaza.
Cu ce drept ?
Cu nici un drept. Asa suntem noi romanii – sa folosim totul gratis fara sa platim nimic, sa asteptam ca celalalt de langa noi sa faca primul pas, sa asteptam ce se mai intampla pentru a lua atitudine s.a.m.d.
V-ati intrebat care este scopul acestui site ? – rolul precis a acestuia ?
Daca nu, atunci este cazul sa o faceti si sa va ganditi profund atat la profitul obtinut de voi din informatiile publicate dar si la munca celor pe care noi nu ii vedem.
Consider ca trebuie apreciata munca acelor persoane din spatele site-ului si sa mai adresam, din cand in cand, unele multumiri dar si anumite donatii pentru ca activitatea de informare sa decurga in bune conditii iar succesul nostru, in tot ceea ce ne-am propus, sa fie deplin.
Atitudinea celor care administreaza site-ul este benefica, generoasa si altruista adresata celor care doresc o educatie juridica corespunzatoare care sa faca fata noilor exigente de progres si civilizatie ale acestei natiuni.
Recunosc faptul ca m-am folosit de acest site pentru a obtine informatiile necesare in cadrul proceselor pe care le am cu anumite institutii publice si va multumesc personal pentru faptul ca existati si- cu siguranta-, ca voi avea ocazia sa ofer si o donatie adminisatratorilor site-ului.
Andrew Adam – incorruptibleman
Avertizor de Integritate Publica

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)