avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Stie cineva de pe acest forum care este procedura de a ajunge magistrat militar? Adica, dupa promovarea unui examen de intrare in magistratura - judecatori - pentru cei cu vechime de 5 ani care au serviciul militar satisfacut. Stie cineva care e exact calea de urmat?
Multumesc
Buna ziua,va rog frumos lamuriti-ma si pe mine privind inscrierea la concursul de admitere in magistratura:
1.daca nu am vechime in profesii juridice nu am dreptul sa ma inscriu? De unde reiese acest fapt?
2.daca sunt membru al CCj si in acest an imi dau examenul de definitivat, fiind absolvent licentiat in drept 2004,ma pot inscriela examenul deadmitere in magistratura?
3.daca lucrez ca investigator si conciliator(domeniu juridic) dar in cartea de munca nu scrie consilier juridic, nu am drepturi ca toti ceilalti???
va rog sa ma sprijiniti cu un raspuns.multumesc.Gabriel
sa schimbam sistemul!
guydecleransbault a scris:

Buna ziua,va rog frumos lamuriti-ma si pe mine privind inscrierea la concursul de admitere in magistratura:
1.daca nu am vechime in profesii juridice nu am dreptul sa ma inscriu? De unde reiese acest fapt?
2.daca sunt membru al CCj si in acest an imi dau examenul de definitivat, fiind absolvent licentiat in drept 2004,ma pot inscriela examenul deadmitere in magistratura?
3.daca lucrez ca investigator si conciliator(domeniu juridic) dar in cartea de munca nu scrie consilier juridic, nu am drepturi ca toti ceilalti???
va rog sa ma sprijiniti cu un raspuns.multumesc.Gabriel

Cititi art. 33 din Legea 303/2004, gasiti in alin. (1) raspunsul la ceea ce intrebati.
Ultima modificare: Joi, 12 Februarie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic
s-a afisat pe site-ul CSm la rubrica "Aparitii recente" tematica+locurile scoase la concurs

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)