avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Stie cineva unde poata fi gasita lista locurilor vacante ?
Despre ce concurs este vb? despre cel cu conditia de vechime 5 ani? sau s-a modificat data concursului din vara pt cei fara vechime? ca eu nu am inteles.
Cum stati cu invatatul?
raurs a scris:

s-a stabilit ; concursul e in 29 martie si locuri mai multe decat in nov; 70 jud si 60 procuror

S-a stabilit data concursului, am inteles! Prin ce si cand? Pe care site vedem ce dumnezeu s-a stabilit?

Am gasit ceea ce cautam. Prea putine informatii!
Ultima modificare: Duminică, 8 Februarie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic
in 05.02 Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:

- organizarea concursului de admitere în magistratură, în condiţiile art.33 alin.(1) din Legea nr.303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, pentru ocuparea a 70 de posturi de judecător şi a 60 de posturi de procuror, la Bucureşti, la data de 29 martie 2009, conform calendarului propus de direcţia de specialitate;

- tematica şi bibliografia concursului, propuse de Institutul Naţional al Magistraturii;

- cererea tipizată de înscriere la concurs;

- taxa de înscriere la concurs în cuantum de 400 RON.

asta e ot ce apara deocamdata pe site-l CSM; datalii aflam dupa ce vor posta hotarirea pe site
Multumesc frumos!

Am gasit si eu, dupa ce am intrebat, si mi se pare ca informatiile sunt insuficiente! Asta e!

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)