buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Daca tot suntem la bibliografie, am si eu cateva intrebari despre acest subiect: voi dupa cine invatati partea generala de civil, proprietatea, penalul si procedura penala?
La procedura civila - eu "tocesc" tot tratatul dnei Tabarca..
Buna ziua la toata lumea, sunt noua pe forum si am si eu o intrebare. Sper ca am nimerit in locul potrivit. Stie cineva ceva despre conditiile si perioada de desfasurare a concursului de admitere in magistratura pentru juristii cu 5 ani vechime, in 2009 ? Circula tot felul de zvonuri, ca nu s-ar mai tine la Bucuresti ci la centre si ca s-ar da sinteze in loc de grile. A mai auzit cineva ceva ? Multumesc
Da, asa este.Admiterea se va organiza in fiecare resedinta de judet la sediul primariei, iar proba va consta intr-un referat trimis prin mail.
Nu te supara pe mine.Nu mai da crezare unor zvonuri lipsite de sens.
Pe data de 17 dec. plenul CSM o sa aprobe programul estimativ al concursurilor pentru 2009.Urmareste site-ul CSM-ului si INM-ului, sunt singurele surse "sigure".Bafta la invatat.
Admitere inm 2012
mmady
M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)