avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Andrew, intoarce cheita. Sau citezi din ziare de propaganda si nu mai ai pagina urmatoare ca ai folosit-o in scopuri mai utile? Hai ca ma provoci si pana la urma ori imi inchid adminii contul pentru ofense aduse, ori ti-l inchid tie pentru obtuzitate.
Dat fiind ca scrii corect gramatical si nu ai un limbaj cules de pe strada, conchid ca nu ai chiulit prea mult la orele de limba si literatura romana. Dar cred ca ai stat prea mult pe la dirigentie si ai avut drept mentor vreun cretin de la Stefan Gheorghiu. Pacat de tine. Sfatul meu e sa te controlezi un pic, poate te indrepti.X-(
Asta chiar e ultima mea postare privitoare la tine. Prea mult circ strica. Dar poate totusi iei in seama si vorbele mele si nu mai poluezi forumul cu propaganda, fie ea chiar si in scopuri nobile. Nu e nici momentul si nici locul.
Gata, incetati cu totii! Sincer si pe mine ma deranjeaza mesajele lui Andrew, si un lucru trebuie sa fie clar: aici nu facem morala sau apologia vreunei profesii si nici nu ne dam cu parerea despre ce ajunge unul sau altul. Sper sa nu mai vad inca vreun mesaj din acest "ciclu" fara aseaman ca va garantez ca il sterg, intrucat nu are nicio legatura cu discutia sau cu acest forum!

Multumesc pentru intelegere!
Andreea.
doamne..........am intrat sperand ca voi gasi sfaturi utile despre manuale , grile ,carti...orice altceva decat cearta asta......parca ar fi pe mirc :(
Vreau sa ii intreb pe cei care au dat in vara examenul, in caz ca mai citesc acest forum: am auzit ca grilele nu s-ar fi facut dupa cartile lui Deak, ci dupa boroi, si ca aceia care au invatat dupa deak si-au luat tzeapa.E cineva care a invatat dupa deak si a intrat?Sa stiu daca dau iarasi alti bani pe carti. Multumesc.
si deak si boroi au niste cursuri foarte bune, dar materiile tratate sunt diferite: pe cand boroi are partea generala, deak are succesiunile si contractele.

cursurile privesc si probleme comune, dar nu poti sa inveti succesiunile cu cartea lui boroi - drept civil partea generala in fata. sau prescriptia extinctiva si teoria actului civil cu cartea lui deak- contracte.
Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2008
dislexic, utilizator

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)