avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
In atentia forum-istilor avocatnet.ro
Mi-am permis sa anunt administratorii site-ului in legatura cu topicurile de pe acest forum pentru scrierea/mentiunile facute in legatura cu admiterea la INM 2009 si, se pare, ca s-a ales o singura varianta.
Aceasta este:

admirere magistratura-2009

Topicul pe care se vor scrie mesaje cu privire la admiterea la magistratura in anul 2009.
Daca am suparat pe cineva. Imi cer mii de scuze dar acesta este regulamentul site-ului.
Va multumesc.
incorruptibleman
P.S.
Credeti-ma acesta este unul dintre cele mai reusite forumuri de pe internet cu privire la subiectul nostru.
Sunt conectat la mai multe forumuri si, credeti-ma acesta are o nota superioara.
Va urezx numai bune si
GET LOADED !
me-alina a scris:

invatam tot ce tine de contract de locatiune. ;)

:stunned:
Gavril a scris:

nu intra. sigur.
compara tematica din anii trecuti.

Tocmai de aia m-am exprimat ca e bine sa fie citite si nu "invatate". Teoretic si logic, nu ar intra in tematica. Insa , dat fiind ca de fapt sunt forme ale contractului de locatiune, e bine sa se stie care ar fi diferentele intre un contract de inchiriere si unul de arendare. Nu stii ce le trece prin cap. Au mai dat , daca nu ma insel acum 2 ani un subiect care teoretic nu intra in tematica, dar puteai sa faci o oarecare conexiune cu ea. Cred ca era o grila la succesiuni.
faceti cum vreti.
dar daca ati fi urmarit tematica de-a lungul anilor ati fi vazut ca la un moment dat exista in tematica atat contractul de locatiune cat si contractul de inchiriere. apoi cel de inchiriere a disparut din tematica.
puscarie a scris:

Gavril a scris:

nu intra. sigur.
compara tematica din anii trecuti.

Tocmai de aia m-am exprimat ca e bine sa fie citite si nu "invatate". Teoretic si logic, nu ar intra in tematica. Insa , dat fiind ca de fapt sunt forme ale contractului de locatiune, e bine sa se stie care ar fi diferentele intre un contract de inchiriere si unul de arendare. Nu stii ce le trece prin cap. Au mai dat , daca nu ma insel acum 2 ani un subiect care teoretic nu intra in tematica, dar puteai sa faci o oarecare conexiune cu ea. Cred ca era o grila la succesiuni.

pe rationamentul tau ar trebui invatat absolut tot ce este in tratat. pt. ca ar putea veni orice subiect din drept ce nu intra in tematica. mai mult, ar trebui invatate si legile speciale ... poate ca ele deroga de la general .. si atunci trebuie sa stii care sunt derogarile. intelegi ideea?

PS: eu nu spun ce sa faceti. alegeti cum vreti voi.

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)