avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Stimaţi Colegi!
Îl urmăresc pe forumuri pe Stimatul nostru Coleg Gavril şi vă spun, cu toată sinceritatea, onestitatea şi fair - play - ul, că ştie ce zice.
În afară de asta, a reuşit anul acesta la INM.
În leg. cu neclarităţile voastre, îmi permit şi eu să vă spun că, în ceea ce priveşte contr. de locaţiune, Codul civ. distinge între "locaţiunea de lucrări" şi " locaţiunea de servicii", aşa că ar fi bine să studiaţi toate contractele.
Asemeni şi cu contr. de împrumut, chiar dacă nu se distinge în Cod, este bine să învăţaţi toate variantele - comodat şi mutuum.
În rest, aşa cum au spus şi alţi forumişti, cu mult mai multe argumente, îndiferent ce profesie juridică doreşti să urmezi, studiul individual este baza.
Iar în leg. cu ce spunea un coleg, mai sus, că nu-şi explică faptul că putem să învăţăm fără să aplicăm, ar fi multe de spus, dar, ptr. orice examen trebuie în primul rând stăpânită teoria, fără de care nu poţi să aplici nimic.
Cu stimă.
P.S.- Stimate Coleg Gavril, mult succes în început de drum şi carieră.
Mai ţine-ne şi pe noi la curent cu ce este în sistem.
Mulţumesc!!!
Mai ţine-ne şi pe noi la curent cu ce este în sistem.

Ar fi mai bine daca ar putea schimba sistemul !!!
Ai avut o exprimare prea mandra...poate ar trebui sa inveti intai ce e modestia.Baza este cartea,practica vine dupa.Pe cand daca practici fara carte este ca atunci cand inveti sa canti dupa ureche.Incearca sa dai dovada de bun simt si nu mai fi ironic si increzut caci asta este o meserie nobila si trebuie sa ai caracter sa o practici...succesul fara caracter este 0 .
Ce am scris mai sus este pentru Andrew.
Sunt mandru de mine pentru ca sunt impotriva SISTEMULUI si nu o sa fiu niciodata o sluga al acestuia.
Tot ceea ce fac este pentru generatiile viitoare, nu pentru mine. Am trait in aceasta tara corupta cu bune si cu rele dar am actionat si actionez impotriva coruptiei, fatarniciei, ipocriziei, parvenitismului, incompetentei si iresponsabilitatii celor care se afla la carma autoritatilor si institutiilor publice.
Asa sunt eu, inot impotriva curentului, si nu ma pot schimba

‘Oamenii depind de SISTEM, indiferent daca este bun sau rau; sunt incapabili sa il inteleaga si il apara din instinct’

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)