avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
allyssa a scris:

Vreau sa ii intreb pe cei care au dat in vara examenul, in caz ca mai citesc acest forum: am auzit ca grilele nu s-ar fi facut dupa cartile lui Deak, ci dupa boroi, si ca aceia care au invatat dupa deak si-au luat tzeapa.E cineva care a invatat dupa deak si a intrat?Sa stiu daca dau iarasi alti bani pe carti. Multumesc.
nu, eu chiar ti-as recomanda sa inveti deak, boroi e bun ptr partea generala,dar ce are el la reale,obligatii,contracte si succesiuni in cursul de licenta e insuficient! s-au dat grile ok,unele interpretabile ,dar din alte motive, nu acela al opiniilor autorilor. singura „teapa„ eu am luat-o la procedura civila,(era o grila cu termenul de gratie si invatasem din tabarca),. mie opinia ei mi se parea buna si logica,dar in solutionarea contestatiilor s-a spus ca parerea ei e izolata
Sunt boboc pe forum.
Am auzit că ar fi niste sinteze ptr. inm.
Please, le-as vrea si eu
pt inm nu exista sinteze,si daca ar exista nu te ar ajuta,trebuie sa stii tot pe de rost,asculta ma stiu din experienta.
S-a discutat despre aceste sinteze aici: www.avocatnet.ro/content/for...
Andreea Lisievici a scris:

S-a discutat despre aceste sinteze aici: www.avocatnet.ro/content/for...

Am citit p. ci pricina, dar???, nu prea am înteles care-i treaba*

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)