avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Mihai, ai perfecta dreptate.
Singura problema este faptul ca pe site-urile respective nu se va afisa programul examenelor decat dupa 2 sau chiar 3 saptamani cand se publica hotararea CSM.
daca afla cineva inainte care este acest calendar, as aprecia daca ne-ar spune si noua.
Multumesc anticipat.
Salut!!

Pentru informare: Pe site-ul CSM-ului e publicat un document "Analiza gestionării resurselor umane în perioada 2005 - august 2008 şi strategia Consiliului Superior al Magistraturii în acest domeniu în perioada august 2008 – 2011" - in care se zice ca...
JUDECATORII - Anul 2009
Intrări: 73 auditori INM, promoţia 2007-2009; 65 candidaţi - concurs de admitere;

Ieşiri: 80 judecători (pensionare; alte modalităţi).

PARCHETE - Anul 2009
Intrări: 101 auditori INM, promoţia 2007-2009; 50 candidaţi - concurs de admitere;
Ieşiri: 70 procurori (pensionare; alte modalităţi).

Bye,
K.
Buna ziua, tot eu revin cu o intrebare: am inteles ca anul acesta au fost inghetate toate posturile bugetare, nu se vor mai scoate la concurs. Includ aceste posturi bugetare cumva si cele care ar fi trebuit sa fie scoase la concurs pentru juristii cu 5 ani vechime in perioada martie-aprilie, conform calendarului estimativ, aprobat prin hotararea CSM din 17 decembrie 2008 ?

Multumesc
Da, asa este, OUG 223/31.12.2008, publicata in MO nr. 899 din 31.12.2008, deasemeni purtatorul de cuvant al CSM a dat o declaratie de presa din care rezulta faptul ca in anul 2009 nu se vor mai ocupa posturile vacante prin examen si concurs
Buna tuturor, si eu sunt noua pe forum si as vrea sa aflu cate ceva. Din cate inteleg, nu se pune problema anularii examenului la INM de anul acesta, dar, dupa parerea mea, mai ramane o mare problema:bursa! Sau mai degraba cuantumul ei! As vrea sa imi confirme cineva daca este adevarat ca e in jur de 1300-1400 lei. Poate cineva sa traiasca in Bucuresti cu acesti bani 2 ani de zile? As dori sa aflu parerea unui...supravietuitor.

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)